Ervaringen van onze gasten

Gebaseerd op 19 recensies
Hajo Caspers
Hajo Caspers
2022-09-30
Top Adresse in Ehrwald
Markus Littwin
Markus Littwin
2022-08-27
Kurzfristig für ein langes Wochenende das Zugspitzzimmer gebucht. War für uns vollkommen ausreichend da wir an jedem Tag eine lange Wandertour unternommen haben und eigentlich nur zum Schlafen da waren. Alles sehr sauber und freundlicher, toller Service
Nora Butler
Nora Butler
2022-07-31
Our hostess Emmy was first class! Beautiful views from the balcony.
P Z
P Z
2021-09-26
Sehr schönes Landhaus, grosse Wohnung mit Balkon, super Aussicht auf die Berge. Wir waren vollkommen zufrieden
Hans van der Meer
Hans van der Meer
2021-08-30
Wij hebben een goed verblijf gehad in Landhaus Holzereck in onze ruime driekamerappartement. Je kan er prima koken als je niet uit eten gaat en er is een vaatwasser aanwezig. De broodjesservice is vooral makkelijk, elke ochtend staan die al vroeg bij je deur klaar. Ons nadeel was dat het regenachtig was en dat we weinig gebruik hebben kunnen maken van het grote terras dat bij het appartement zit. Vanaf het appartement kan je al makkelijk de natuur intrekken maar ook in de omgeving zijn er voldoende wandel/hiking/trailrunning of welke andere vorm van inspanning ook mogelijk.
Hel Ena
Hel Ena
2020-08-10
Super fijn appartement midden in Ehrwald. Luxe en moderne badkamer en keuken. Fijne bedden. Heerlijke douche. Handdoeken, handzeep, afwasmiddel, theedoeken, vaatwastabletjes aanwezig. Alleen de kamerindeling was voor ons met een baby en een peuter wat onhandig.
Toon Helsen
Toon Helsen
2020-02-29
In kamer Zugspitse een weekje gelogeerd. Alles dubbel en dik in orde! Zeker voor herhaling vatbaar